logo

Wednesday 16th of October 2019

feed-image Feed Entries
Home Weblog 2010
Weblog 2010


Eerlijk is eerlijk PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2010
Geschreven door Moetly   
donderdag 21 januari 2010 15:01

Tja, eerlijk is eerlijk, dus ben ik zo eerlijk om nu te vertellen dat het hele Linux verhaal, tot nu toe, goed gaat. Ik ben er steeds meer in thuis en het werkt inderdaad allemaal wel goed.

Ontwenningsverschijnselen zijn bijna verdwenen en ik kan zowaar mijn email van live ophalen!!!

Versturen van live via Evolution is nog een ander verhaal want dat lukt, nog, niet. Maar dat is niet erg want dan verstuur ik het gewoon met mijn vaste e-mailadres.

Voor de rest is het me vandaag ook nog gelukt om een nzb file binnen te halen en te laten controleren en te repareren en uit te laten pakken!!! JA JA, het wordt nog eens wat.

Het is wel vaak heel erg zoeken en puzzelen  maar het lukt dan toch zomaar weer. Soms vraag ik nog, heeeeel voorzichtig iets aan lief maar die vind al snel dat ik doordram (echnie)

 
Ubuntu PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2010
Geschreven door Moetly   
woensdag 13 januari 2010 09:54

 

Dag 1 van Linux

Van de week was ik de hele pc zo zat dat ik mijn lief heb gevraagd of ie mijn pctjuh niet eens wou herinstalleren. Dat vroeg ik natuurlijk niet zo in ene plomp verloren maar een beetje voorzichtig. Mannen schrikken namelijk ontzettend als je direct iets aan ze vraagt want dan denken ze dat ze het meteen moeten doen.

Ik had dus al wat voorbereidingen gedaan en het een en ander, wat ik echt niet kwijt wilde, overgezet op de server. Heb ik een week over gedaan want pfff wat was pctjuh traag zeg. Dat was ook de reden dat ie echt eens opnieuw geïnstalleerd moest worden.

Dus, op een avond, 2 dagen geleden, stond lief op van zijn stoel en zou ie wel ff de boel gaan herinstalleren. Ik blij.

Hij was op het lumineuze idee gekomen om er dan maar eens Ubuntu (Linux) voor mij op te zetten want dan was hij van het " gezeik" af. (zijn woorden, niet de mijne hoor)Met Linux kon niks meer fout gaan en was zo stabiel als een rots, geen gezeur meer en geen foutmeldingen meer helemaal IDEAAL, volgens mijn lief.

Lief aan de slag,... hm,... tweede scherm deed het niet... na een poosje te hebben geprutst deed tweede scherm het ook. Lief helemaal enthousiast; kijk eens wat ie allemaal kan? Hij kan ALLES, en zonder ook maar extra drivers te installeren en zonder ook maar weet ik veel wat. Je hoeft maar dit te doen en hij snapt het.

Ja, hij wel... maar ik?

 

 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 2 van 2

Wie is online?

We hebben 34 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.