logo

Tuesday 23rd of April 2024

feed-image Feed Entries
Home
Weblog 2009


Ontbijtje op bed? PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Moetly   
zondag 08 februari 2009 13:36

 

Laat wakker vanmorgen maar dat is helemaal niet erg want ik hoef nergens heen vandaag en kan lekker nog eventjes blijven liggen.

Wat een luxe... Heerlijk!!!

Mijn lief is al naar beneden gegaan en ik hoor de stoel schuiven die in de achterkamer staat bij zijn pc... wat een rot geluid, denk ik en draai me nog eens lekker om.

schuil.....

Het zonnetje komt door de lamellen heen en, heel in de verte, krijg ik al een heel klein beetje het gevoel van het voorjaar....eventjes maar hoor want zo'n gevoel moet niet al te lang duren zo midden in de winter. Voor dat je het weet ben je bezig met de grote schoonmaak en dat heeft pas echt zin in het echte voorjaar. Vind ik.

Verd*rie... wéér die stoel... grrrr,.... en net als ik me nog een keer wil omdraaien staat mijn lief bij het bed met...... 

 

 

ontbijt op bed?

Verassing!!!

 

 zacht gekookt

Precies zoal ik het lekker vind... niet te hard en niet te zacht... Mjammie!!!

WOW!!! 

 

Ik mocht dus nog lekker blijven liggen en lekker smullen.... Heerlijk hoor. Wat is ie toch lief hè?   

no pictures please

 

Ondertussen zit ik aan mijn 'ik weet niet hoeveelste' bak koffie en het wordt toch wel eens tijd om me te gaan douchen en aankleden...

denk ik....Undecided

 
Kopje thee? PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Moetly   

 

Kopje Thee?

Ik ben weer thuis hoor.

Na eventjes heen en weer gereden te zijn van Geertruidenberg en Volendam,via Purmerend , ben ik weer veilig thuis aangekomen.

Het was leuk. En vreemd, lees maar,.....

Als klein meisje droomde ik er altijd van om een ‘zuster’ te zijn met zo'n kapje op je hoofd, dat was echt mijn droom.

Zuster Judith

 

 
Appeltaartjes PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Moetly   
woensdag 04 februari 2009 09:02

vrijdag 30 januari 2009,

Laatste dagje niks doen…. Heerlijk… al is niks doen bij mij natuurlijk nooit helemaal niks doen.

Eergisteren kwam ik in de vriezer nog een stuk, vergeten, appeltaartdeeg tegen, en aangezien ik geen complete appeltaartvorm meer heb maar wel een zooitje kleine irritante die altijd in de weg liggen en die je ooit nog wel eens ergens voor kan gebruiken vormpjes, heb ik lekkere kleine appeltaartjes gemaakt. Wel een gepriegel maar ze smaakten heerlijk.

Waarom ik geen complete appeltaart vorm meer heb is geen raadsel hoor. Als ik eens een keer een appeltaart maak is dat in 9 van de 10 gevallen voor iemand anders en dan verdwijnt de bodem…. Of, nou ja verdwijnt…. Hij komt in ieder geval niet meer terug bij mij.

Resultaat?

 

 

 
Fazantennest PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Moetly   
zaterdag 24 januari 2009 14:44

 

…sjees…Wennen!!! Ja, nog steeds, al moet ik zeggen dat het de laatste maand beter gaat. Ik heb zelfs al dozen uitgepakt!!! Jaja,… mijn leventje stond al een jaar op de vliering, en nu, nu komt er een beetje schot in.

Goed teken toch?

Van de week wel weer even een dipje want ik kreeg te horen dat er een paar geslaagd waren voor hun VIG, tja, en daar zit ik dus niet bij Cry.  Maar niet lang getreurd want ik heb nu een hele leuke baan dus zal het ook wel goed komen met Juutje.

Ik werkte eerst bij de Riethorst-Stromenland maar daar had ik het dus helemaal niet naar mijn zin.

Kan ook aan mij hebben gelegen natuurlijk want ik was gelijk begonnen na de verhuizing.

Maar goed… daar heb ik dus 7 maanden uitgehouden, met de bedoeling dat ik de opleiding daar zou afmaken…

Niet dus. traantjes

 

 
Mijn valentijn PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door Moetly   
donderdag 14 februari 2002 08:43

Bij mijn hudige werkgever komt het bijna niet voor dat je vroeg moet beginnen. Behalve dan wel eens in het weekend als je een vroeg dienst draait, maar dan begin je ook pas om 09.00 uur, dus echt vroeg is dat niet.

Op Valentijnsdag had ik dus een 'vroege' dienst. Ik sta dan wel altijd zo'n anderhalf uur eerder op want ik heb een hekel aan gehaast. Het had die nacht behoorlijk gevroren hier en het ijs zat dik op de auto.... brrrrr en ik heb al zo'n hekel aan krabben.Frown

Mijn mannetje kwam ook gezellig uit bed en was zelfs al aangekleed (WOW) ik was helemaal verbaasd,... moest ie ergens heen misschien? Kwam er iemand? Neeeeee,... hij was er ook zo vroeg uitgegaan om voor mij de auto schoon te krabben!!!

Dat is pas lief!!!...Kiss

 
« StartVorige123VolgendeEinde »

Pagina 3 van 3

Wie is online?

We hebben 260 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.