logo

Friday 14th of June 2024

feed-image Feed Entries
Home Weblog 2009
Weblog 2009


plooitjes en rimpeltjes PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door Moetly   
vrijdag 18 december 2009 12:24

 

oog

 

Als je 40 wordt is er nog niks aan de hand.

Alles zit nog strak in z''n velletje en de rimpeltjes vallen ook nog wel mee. Je ziet er zelfs goed uit!

Een plooitje hier en daar valt nog makkelijk weg te werken en je kan alles nog eten zonder kilo's aan te komen en als je dan wat aankomt is het er ook, zonder al te veel problemen, binnen no time weer af. No problem

Als je tegen de 50 begint te komen dan valt je in ene op dat, die plooitjes, plooien zijn geworden en dat die echt niet 1,2,3 weg te werken zijn. Bij schemerlicht valt het wel mee maar met daglicht!!!

Je begint dus elke ochtend met je gezicht schoon te maken met speciale schoonmaak herrie want je tere gezichts huidje is ook niet meer wat het geweest was en gewone zeep trekt die echt niet meer. Ja, het trekt wel, als je gewone zeep gebruikt, en hoe!!! Voor je het weet zit je onder de vlekken en uitslag, daar had je een paar jaar geleden ook nooit last van.

Nee, je gebruikt de speciale en dure zeer zachte reiniger van het merk X want die is o zo goed voor jouw ouder wordende huid van je gezicht. Daarna gebruik je de dagcrème van wederom het merk X want die zijn allemaal op elkaar afgestemd en zo krijg je een geweldig resultaat. (zeggen ze van dat merk X)Die dagcreme is vochtinbrengend,anti rimpel en liftend!! Ja, liftend, vooral liftend!!! Want, waar zijn je contouren gebleven en wat is dat nou in je nek?

 
Foetsie PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door Moetly   
woensdag 16 december 2009 13:49

Toen het deze zomer een paar dagen niet zo'n mooi weer was heb ik een paar dozen, die nog op de vliering stonden, opgeruimd en gesorteerd en natuurlijk ook een hoop weggedaan. Soms moet dat gewoon, dat ruimt op in je hoofd en in je huis.

Tussen al die dozen stond ook een mooie kist vol met foto's die ooit nog een keer ingeplakt zouden worden door mijn mams, heel netjes gesorteerd allemaal in enveloppen met datums erop zodat ze een overzicht kreeg van wat waar zou moeten.

Die kist met foto's is ook door mijn handen gegaan en ik heb hem keurig leeg geruimd en alle envelopjes met foto's ergens anders ingedaan zodat de kist leeg werd met het idee dat dat een leuke kist was voor het speelgoed voor mijn eerste kleinkindje.

Die foto's zou ik dan later, als het wat kouder werd, deze winter dus, gaan inscannen en op de pc zetten.

Die kist staat nu nog eventjes in mijn kast op de slaapkamer met een paar flesjes erin.

 

Die foto's kan ik NERGENS meer vinden!!!! help

 

Ik duik straks dus weer de vliering op en ga weer alles overhoop halen want ze moeten toch ergens zijn????

 

update

 

Nog steeds niets gevonden hoor. Ik heb het, voor vandaag, maar opgegeven. Misschien dat ik eerdaags een ingeving krijg? Ik hoop het. Ondertussen zit ik nu heerlijk te knabbelen aan een stukkie banketstaaf met een koppie thee (formaat soepkom)

banketstaaf kopje

 

guirlande

 
Meisje PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door Moetly   
zaterdag 07 november 2009 10:33

2 jaar geleden kreeg ik een hondje van iemand. Ze hete toen Daantje maar luisterde beter als je Meisje riep.

Meisje werd het dus.

Meisje was(en is nog steeds) een soort Dommeltje ontzettend lief wat aan de mollige kant en helemaal idolaat van haar baasje.

Meisje

Verleden week werd ze niet zo lekker. Ze moest veel overgeven en wilde niks eten en ontzettend veel drinken, dus ook heel veel plassen.

Toen ik die zaterdag thuis kwam van mijn nachtdienst heb ik het even aangekeken en heb ik in het begin van de middag de dierenarts gebeld en we konden gelijk komen. Die constateerde een bacterie in haar maag dus 2 spuiten, 1 tegen het braken en een antibiotica, pillen mee tegen het braken en een antibiotica kuurtje en dan zou ze op moeten knappen, zei de dierenarts. Als ze niet opknapte was er wat anders aan de hand.

 
Koetjes en kalfjes PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door Moetly   
zondag 06 september 2009 09:14

 

                                        koe_kalf

Als ik naar mijn werk rijd kom ik langs verschillende boerderijen.  Zo is er een varkenshouderij waar ik nog nooit een varken buiten heb gezien trouwens, (schande) en er zijn wat boeren die schapen houden, dan heb je ook nog de verschillende kassen en er zijn er ook een stel boeren met koeien die, gelukkig, nog naar buiten mogen in het voorjaar.
Één zo’n boer heeft zijn stulpje vlak bij Made en die boer die heeft een aparte weide of, nou ja, een groot stuk grond in ieder geval, vlak bij zijn boerderij en daar zag ik het dus.
2 koeien MET hun kalfje!!
Zo mooi om te zien en ook zo leuk om er elke dag voorbij te rijden en zien hoe de kalfjes groter worden en nog steeds bij hun moeder mogen blijven. Waarom die boer dat doet weet ik niet. Ik heb  wel ergens gelezen dat het goed is voor het kalf en voor de moeder koe maar meer weet ik er niet van.  Naar mijn idee halen ze het kalf altijd gelijk weg bij hun mammie omdat…. Ueueueh voor de melk ofzo???
In ieder geval doet deze boer het bij deze 2 koeien en kalfjes anders.

Gelukkig, want ik vind dat je dit soort taferelen veel te weinig meer ziet tegenwoordig.
Koeien horen ’s zomers gewoon in de wei en het liefst met hun kalfjes. 
 

 

koebijkalf

 

 

 

 

 
Boeddha PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2009
Geschreven door moetly   
zondag 26 juli 2009 21:22

Eigenlijk helemaal niks bijzonders te melden.

Ik heb vakantie en het is slecht weer hier. We gaan dit jaar nergens heen want dat zit er gewoon ff niet in deze keer. Ik probeer me dus te vermaken met van alles en nog wat. Ja, poetsen en stoffen en soms nog eens een doos opruimen en uitzoeken want dat is ook nog steeds niet helemaal klaar. Het is ook best moeilijk om dingen weg te gooien, ook al heb je ze jarenniet gezien of gebruikt, vind ik.

 
« StartVorige123VolgendeEinde »

Pagina 1 van 3

Wie is online?

We hebben 30 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.