logo

Friday 14th of June 2024

feed-image Feed Entries
Home Weblog 2005
Weblog 2005
Mijn weblog van 2005

zaterdag 26 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
zaterdag 26 november 2005 12:29
Alweer een tijdje geleden dat ik hier wat heb geschreven,... shame on me!

Sinterklaas is inmiddels alweer in het land en de winkel hangen alweer vol met allerlei kerstspullen.

Ben benieuwd wanneer we de eerste kerstboom zullen zien staan in Volendam. Ik denk zelf dat het de eerste dag na Sinterklaas is.

Of wij dit jaar een boom nemen weet ik nog niet, misschien een kleintje. Maar als er een komt istie wel ECHT... een plastic boom is geen kerst boom.
 
Woensdag 9 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
woensdag 09 november 2005 12:31
Ik ben weer verkouden

Vanmorgen weer vroeg uit de veren want ik moet even op komen draven bij mijn werkgeefster. Die belde me gister op om het een en ander even te komen bespreken want ze vond toch wel dat het erg lang duurde dat ziek zijn van mij. Misschien dat er iets van vervangend werk is voor me dacht ze. Geen probleem, graag zelfs! Ik heb het zo onderdehand ook wel gezien hier thuis hoor. Dus ga ik er zo even heen.Gisteravond om 20:55 uur nog naar de fysio geweest maar die dorst dus nix te doen aan m'n rug, hij wou eerst eens even gaan overleggen met de huisarts, hij vertrouwde het zaakje niet erg zei hij. Weer wachten dus... schiet niet erg op zo hè?
Ik heb al wel een afspraak lopen bij het Waterland maar daar kan ik pas begin januari heen en dat duurt me eigenlijk een beetje te lang.Inmiddels is het 11:09 uur en ik ben net terug van mijn werk. Een heel goed gesprek gehad en de uitkomst is dat ik dus voorlopig 50% aan de slag ga op tijden die ik zelf mag invullen. Waar vind je nog zo'n baas? Dus als ik me goed voel kan ik aan de slag en voel ik me minder dan blijf ik thuis. Wel even een telefoontje van te voren natuurlijk maar da's geen probleem.

Ben er zeer tevreden over en mijn werkgeefster ook wel denk ik. Tja, ik had dat ook al bedacht hoor maar ze kwam er zelf mee. Mooi toch?

Meteen even een beetje bijgekletst met een paar collega's en gehoord dat ik een verschrikkelijke vergadering heb gemist (nou, ik heb nix gemist hoor...:-D )Straks Su even uit haar werk halen, want die had vanmorgen haar tussentijdse toets (autorijden) en is bij haar werk afgezet omdat ze anders te laat was. Dan even wat eten en de rest zien we wel.
 
 
Dinsdag 8 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
dinsdag 08 november 2005 12:33
Gisteren beetje rare dag gehad. Het was natuurlijk ook een rare dag.
Het was de dag dat mijn zus overleden is,9 jaar geleden alweer, en toch blijft die dag een vreemde dag.Hij was dan ook ruimschoots volgestopt met van alles en nog wat om maar niet na te hoeven denken.
Niet te hoeven denken hoe het 9 jaar geleden was. Natuurlijk gaat er die dag evengoed het nodig door je hoofd en natuurlijk hebben Su en ik het er wel overgehad en natuurlijk belde mijn zwager me, want die heeft ook een rare dag dan.

Gisteren was Su dus lekker een dagje vrij, ja, gewoon vrij hoor nix speciaals. We hebben een beetje uitgeslapen, alhoewel..... niet helemaal.... een beetje maar,... want, Su ging naar beneden om een lekker koppie thee te zetten voor haar moeder en ineens hoorde ik me toch een schreeuw.... MAM!!!!! De hele vijver is LEEG!!! AAARRRRRGGGHHH!!!! Hoe kan dat nou weer? Zou de buurman 's nachts...? Ik dus rennend(wow) naar beneden en jawel hoor, vijver bijna helemaal leeg... arme visjes, snel dus de tuinslang erin gehangen en stromen maar weer met dat water, alsof het nix kost :-S Visjes weer blij. Meteen alle pompen nagekeken en dingen uitgezet, rest keek ik later wel naar (ja, was koud hoor zo in je nachthempie)


Toch lekker koppie thee gemaakt en in bedje opgedronken,... babbel, babbel, babbel met Su en daarna douchen en aankleden.

'S middags om 16:00 uur moest ik naar Zaandam voor een digitale test van de zorgcirkel. Gelukkig kon ik met Su meerijden in de lesauto (dankjewel Jim)en die hebben me afgezet bij het Regio college daar. De test duurde anderhalf uur en over een week of 3 krijg ik de uitslag,.... ben benieuwd.(vergeten foto te laten maken bedacht ik achteraf op het treinstation... dus moeten ze het daar ff zonder picture van mij doen,... stuur er wel een op)

Toen met de trein terug naar Purmerend en daar dus een UUR wachten op de bus. Die verbinding daar is verschrikkelijk slecht. Jan (zoon) nog gebeld of die me kon ophalen maar die was aan het werk, jammer hoor.

Om 19:00 uur zou er nl. iemand komen van Pure and Simple om een demonstratie te geven van allerlei schoonheids-producten op basis van Aloë Vera en ik had een stuk of 8 mensen uitgenodigd bij mij thuis. Maar IK was er dus nog niet :-( ze moesten dus nog maar even op Juutje wachten, hebben ze ook gedaan hoor. Toen ik thuis kwam zat het hele huis dus al vol en iedereen had al koffie of thee of iets anders dankzij mijn lieve dochter.
Was een leuke demonstratie en ik kreeg een gratis schoonheidsbehandeling,... was wel nodig na zo'n dag.
Image


Vandaag niet uitgeslapen, slecht geslapen ook, lijkt wel of ik gewoon niet uitrust, ik blijf moe!!

Ik moet dus nog van alles doen vandaag maar heb geen zin(alweer niet? Nee, alweer niet!
 
Donderdag 3 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
donderdag 03 november 2005 12:34
Wij dus gisteravond al wandelend naar Volendam, plu mee, want het zou kunnen gaan regenen.

Was die hele praktijk gewoon DICHT! Natuurlijk kreeg ik de schuld dat ik niet goed had gekeken naar de openingstijden,... hm. Su had zelf ook gekeken maar ja,... Het was gelukkig droog dus al met al een heerlijke wandeling gehad.

Chunky had trouwens al die tijd de paraplu in zijn bekkie gedragen dus als het zou gaan regenen..... werden we nog nat want hij wou um niet loslaten


Vandaag dus WEER aan de wandel,.... en WEER liep Beauty mee!!! Net als gisteren... toen ben ik na 4 straten terug gegaan en heb haar in huis gezet... Nu heb ik een heleboel keer KSSSSSST geroepen... en zowaar...het hielp en ze liep niet langer mee.

Deze keer was de dierenartspraktijk wel open, wij blij,... Chunky minder,... meteen op de weegschaal gezet.... 7,25 kilo!!! DIKKIE.
We konden meteen doorlopen en kreeg hij gelijk z'n prikje,... koekje hoefde hij al nie meer...rook naar dierenarts denk ik,...ook even zijn anaal kliertjes laten controleren maar dat viel mee, eentje een klein beetje ueueh vol (STINK) en andere gewoon goed...
Lekker terug gewandeld, het was nog steeds droog.
 
Woensdag 2 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
woensdag 02 november 2005 12:38
Heerlijk geslapen vanacht, eindelijk.....want ik slaap al weken slecht. Elke draai die ik maak word ik wakker.
Vanmorgen dus, best wel vroeg, wakker gebeld door m'n skatje, maar dat geeft niet want hij mag dat. Kon hij toch ook niet weten dat ik nog lag te slapen?! Meteen een molletje geslikt om het ergste voor te zijn... ben benieuwd.

Gister dus langs de dokter geweest voor de uitlsag van het bloed onderzoek en de runtgen foto's. Was nix op te zien en bloed was ook zo goed als prima, beetje te veel witte bloedlichaampjes maar dat wijst alleen maar op een ontstekingkje ergens... niet noemenswaardig dus. Ze stelde voor om de pijnstillers iets te verhogen, dus dat doen we dan maar.14:32 uur nu en 3 molletjes en 1 diclootje verder... hmz... Kan niet zeggen dat het helpt hoor,... Ik wacht af, misschien moet het nog zijn werk doen... of misschien ook niet...


iig heb ik bar weinig gedaan vandaag, beetje boel nix eigenlijk. Zonde hoor van zo'n dag, maar heb ook helemaal geen zin in om iets te gaan doen.

Vanavond moeten we iig naar de dierenarts want Chunk moet nu toch wel eens zijn inenting, vindt Su. Wat mij betreft had het ook nog wel ff kunnen wachten hoor maar ja,... 
« StartVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 1 van 4

Wie is online?

We hebben 33 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.