logo

Tuesday 16th of April 2024

feed-image Feed Entries
Home Weblog 2006
Weblog 2006
Mijn weblog van 2006

dinsdag 7 februari 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
dinsdag 07 februari 2006 12:22

?SSSST!!!? zachtjes...

Image
er slaapt nog iemand...

Image
DOE DIE DEKEN TERUG!!

Image
NEEHEE!!! Ik wil nog niet... laat me nou nog ffies...

Image
PFFF,.. nou vooruit dan maar...

Image
Maar,... ik ben nog zo moehoeee

Image
Moet ik echt?

Image
Nog heel effies dan....

Wat een slaapkop zeg die hond van ons... Het was al half 11 en meneer lag nog heerlijk te 'koesen'... HAHAHA

Vandaag weer een dag vrij...HEERLIJK! Ik wor lui ;-) ... maar niet heus.
Ik geniet gewoon nog heel ffies... en volgende week begint het gewone leven weer...
Jammer alleen dat het weer niet echt meewerkt maar je kan natuurlijk niet alles hebben.


Vanmorgen belde de Woningbouwstichting op met de mededeling dat ik de maand december nog niet had betaald.

Image

Ik schrok me werkelijk lam... ikke denken denken denken... Mijn god, het zal toch niet waar zijn? Waar haal ik die centen nou weer vandaan... AAARRGGHHH...Ik vroeg nog eens aan dat vrouwtje of ze het wel heel zeker wist en of ze wel goed had gekeken... want ik wist voor 99% zeker dat ik het echt wel gestort had...Zij nog eens kijken... Neehee want u heeft bla bla bla bla bla... o...ueueh...o het staat ook zo rommelig in mijn computer... sorry mevrouw ik zie dat u wel betaald heeft ....

GRRRR, maar ik bleef vriendelijk en heb alleen maar gezegd dat ze de boel dan beter moet leren opslaan zodat ze geen onnodige telefoontjes hoeft te plegen... GRRRRR.


Image
 
Dinsdag 3 januari 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
maandag 02 januari 2006 12:23
Ik geef mezelf vandaag een dagje vrij. Mag eigenlijk niet maar ik ga toch weg daar en ik heb het idee (klopt ook wel ) dat ik betere dingen te doen heb dan mensen een krant aansmeren. Straks zal ik ze opbellen, nu is er toch nog niemand.


Nog een maand en dan ga ik beginnen bij de Zorg Cirkel … spannend allemaal!!!! Geweldig ook, want er zit een opleiding bij die ik, vroeger, gedeeltelijk al heb gedaan.
Natuurlijk zal er een hoop zijn veranderd enzo en natuurlijk wordt het zwaar en ja, ik moet ook meer uren werken, maar daar tegenover staat dat ik dat werk wel leuk vind. Het is ook lekker dicht bij huis dus ik kan het lopende redden.

De opleiding gaat 3 jaar duren en is gedeeltelijk via internet. Zelf heb ik er een erg goed gevoel over, dus moet het lukken!

Een leuk bijkomend voordeel is dat ik dan meteen uit de ‘bijstand’ ben dus meer ga verdienen als wat er nu binnenkomt want dat is echt droevig. Daar kan niemand van rondkomen. Als alle rekeningen zijn betaald(als dus) dan blijft er nix, maar dan ook helemaal nix meer over om van te leven. Sommige rekeningen liggen dus al een tijdje te wachten tot ze betaald worden, tja, ik kan er ook nix an doen en zou het ook graag anders zien. Maar, het wordt dus ook anders… eindelijk gewoon je rekeningen kunnen betalen en dan nog wat over houden ook… WOW! Zal ook wel weer snel gewend zijn maar dat maakt niet uit, als ik eerst maar alle achterstand heb ingehaald en weer wat adem kan halen.
 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 2 van 2

Wie is online?

We hebben 8 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.