logo

Friday 14th of June 2024

feed-image Feed Entries
Home Weblog 2006
Weblog 2006
Mijn weblog van 2006

donderdag 15 juni 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
donderdag 15 juni 2006 10:55
Vanmorgen vroeg op want ik moest om 9 uur op school zijn en daarvoor nog ff Yvonne ophalen. Eerste wat ik'morgens denk is : “Koffie!!!!” ik naar beneden… stekker erin… huh? Geen lampje? Vreemd,… en de koelkast,… ook niks… de oven,.. ook niks,… HELP!
Ik naar de meterkast, en jawel hoor, stond een dingetje andersom… ik meteen dingetje weer goed willen doen maar dingetje wou niet goed!!! Dingetjes zijn soms eigenwijs, zo ook dit dingetje…

Dan maar eens een voor een alle stekkers eruit halen en eens kijken wat dingetje dan zou doen…Niks dus, dingetje bleef naar beneden en wou echt niet omhoog,… HELP!!!

Ben ik maar gaan bellen met het installatiebureau,… maar ja, die moest ik natuurlijk niet hebben want die gaan alleen over de verwarming dan maar ff internet op om telefoonnummer te zoeken van wat ik nou wel moest hebben. Aangezien ik geen flauw idee had wie hier de elektra nou doet ben ik maar wezen neuzen bij de woningbouwstichting,… en ja hoor, een telefoonnummer,… Ik bellen,… een bandje,… ut zal niet… maar gelukkig gaf degene die het bandje had ingesproken een ander nummer die ik kon bellen in geval van nood. Nou, dit IS nood, dus ik bellen,… aardige, slaperige mevrouw aan de lijn die alles noteerde en vertelde dat ze vandaag langs zouden komen,… Hoe laat? Ja, dat wist ze niet hoor,…HELP!!!
Ik Yvonne gebeld dat ik dus wat later zou komen en of ze dan nog wou meerijden of dat ze een andere oplossing had,… Ze reed wel met haar man mee, als ze dan op de terugweg weer met mij meekon rijden,… tuurlijk kan dat,…Ik hoefde me niet te haasten want we hadden toch die geweldige excursie naar de thuiszorgwinkel en ze zou het wel doorgeven dat ik om een uur of 12 weer op school zou zijn. Mooi, dat was dus geregeld.

Nu dus vinden waar die storing vandaan kwam, want op die mannetjes te wachten had ik nou niet bepaald zin in,… ik op een kaart kijken waar de groepen staan vermeld en het schijnt dat ik ook een berging heb,… WOW!!! In Edam/ Volendam noemen we dat gewoon schuur,… maar ja, het was nog vroeg dus ik had dat niet meteen door. Ik de stekkers in de berging annex schuur eruit gehaald en jawel hoor…. Dingetje wou nu wel luisteren en bleef omhoog,… eigenaardig hoor die dingetjes.

Dus moest ik die mevrouw weer bellen om alles af te zeggen, zo gezegd zo gedaan.

En nu?... Want in de schuur annex berging staat dus de vriezer die de boosdoener was,.. waar laat ik al die spullen? Opeten? Weggooien? HELP!!!

Eerst maar eens koffie… veel koffie, en eerst maar eens douchen en aankleden,… dan de schuur annex berging induiken en tja,… wat kan weg en wat kan ik in het kleine vriezertje proppen?... BRRRR, was nog koud ook,…

Heerlijk hoor zo’n begin van de dag.

Maar goed, heb zoveel mogelijk ellende in dat andere vriezertje kunnen proppen en de rest maar weg geflikkerd,… Tja, je moet wat in zo’n geval hè? Om nou al die bapao’s en bamischijven en frikadellen en meer van dat zooi op het avondmenu te zetten leek me nou ook niet echt geweldig,… want we zijn aan de lijn… dus dan is weg de beste oplossing,… Een geluk bij een ongeluk?


Eerst maar eens ff bijkomen van de kou en dan kalmpjes aan naar school… Wie weet wordt het daar leuker dan hier,…

Ik hou er niet van als dingen het begeven en zeker elektrische dingen,… ik vind dat een beetje eng… zal wel weer blonT gedacht zijn maar daar geef ik niet om…

Bij nader inzien was dat dingetje gelukkig eigenwijs want anders zou je nog meer ellende hebben gehad,…

Conclusie: voortaan mogen alle dingetjes eigenwijs zijn van mij.


Ja, ook de jouwe!!!
 
vrijdag 9 juni 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door moetly   
vrijdag 09 juni 2006 19:4616.45 uur

Vandaag een heerlijke vrije dag gehad, lekker mijn eigen gangetje gegaan.


Terrasje achter een beetje onkruid vrij gemaakt en wat aangeveegd, de pomp uit de vijver gehaald, want die gaat dit weekend mee naar Geertruidenberg om eens ff nagekeken te worden visjes en Juutje stonden namelijk verleden week onder stroom, en dat klopt niet denk ik zomaar.


We hebben trouwens weer een heleboel jonkies van verleden jaar erbij... niet te tellen hoeveel... dus eigenlijk wordt de vijver te vol...
Afgelopen weekend waren ze weer bezig... pfieuw... zou er ook geboortebeperking voor vissen bestaan?

Heerlijk eventjes in de zon gelegen,… en net toen ik bijna in slaap viel… belde Wilma… PFFFF… of ik een weekend dienst wou ruilen want de nieuwe roosters hingen er… Mijn god… kon dat niet ff tot morgen wachten? Ik loop niet weg hoor en de roosters ook niet…Maar goed, heb gezegd dat ik morgen ff zal kijken want mijn vrije weekenden zijn me heilig. Ik zie m’n moppie toch al niet zo vaak en om dan een weekend op te moeten offeren… hm… maar misschien komt het ook wel goed uit… ik zie het morgen wel.
Daarna heb ik me maar weer fatsoenlijk aangekleed en ben ik m’n tuutje gaan wassen en stofzuigen.

Heel ffies bijgekletst met de buurvrouw en wat gegeten met Su

Toen Chunky lekker laten rennen tussen Edam en Volendam. En nu heb ik koppijn… eigen schuld dus want ik heb, voor mijn doen, te lang in de zon gezeten en gewerkt…

 
maandag 17 april 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
maandag 17 april 2006 10:50

Ik heb een heerlijke Pasen gehad.… geen gedoe en geen plichten…gewoon lekker ons eigen ding doen! Ik heb genoten en was, natuurlijk, veel te kort.

 Zoon en aanhang kwamen eerste paasdag zelfs ff langs en Su en Miep waren er ook en Terry natuurlijk ook dus was weer als vanouds gezellige drukte…
Was wel kort maar ik genoot!!! Lekker al mijn kinders bij me en de schoonkinders erbij… liefje bij me… wat wil een mens nog meer?

 

 
dinsdag 7 maart 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
dinsdag 07 maart 2006 14:02
dinsdag

Vanmorgen wakker geworden met een fikse keelpijn,… da’s nie zo fijn. Gelukkig heb ik vandaag vrij en gister ook want ik had het weekend gewerkt.
Gisteren dus met Su naar Purmerend geweest,.. ze zou alleen KIJKEN en nix KOPEN!...

Ja, ja, nou mooi niet dus… ik ben winkeltje in en winkeltje uit gelopen en aan het einde van de middag was ik moeier dan een hele dag werken op de afdeling…Maakt niet uit hoor het was wel erg gezellig. In de avond nog ffies haar haar geknipt en toen mocht ik gaan zitten… en vandaag had ik dus lekker een dagje helemaal voor mezelf… NOT!


Vandaag dus de godganse dag in huis bezig geweest want iemand moet er toch een keer iets schoonmaken en lappen enzo… IK dus! Maar, alles is weer kraak helder en lekker schoon en fris… nou ja, alles… Ueueh een boel wel… en een beetje niet… het ziet er in ieder geval weer gezellig uit in huis en ik heb een heerlijk schoon bedje….

Na al deze rompslomp heb ik mezelf getrakteerd op een bloemetje… had/heb ik wel verdiend vind ik zelf… een Azalea… want die gaat langer mee dan een bossie tulpen ofzo. J Als ie uitgebloeid is kan ie mooi de tuin in bij de rest van de ooit gekochte Azalea’s. Wonder boven wonder leven die ook nog, ik vraag me af of ze winterhard zijn maar zo te zien hier in ieder geval wel.

Azalea

De sneeuwklokjes bloeien ook weer… zou het dan toch eindelijk eens een keer lente worden?

sneeuwklokjes
 
zondag 26 februari 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
zondag 26 februari 2006 12:20
Kreeg vanmiddag op m’n kop dat ik te weinig schrijf op mijn site, dus hier gaat ie dan weer….

i is tired wurk too hard

Net een uurtje of 2 terug uit het Brabantse land… lekker rustig weekend gehad, nix Carnaval, geen gehos, geen drukke muziek en carnavals krakers, geen verkleedpartijen.
Image
En dat was ook precies wat dit vrouwtje nodig had dit weekend… nix moet alles mag… dus veel slapen en heerlijk nixen, hangen, luieren… ZALIG! Ok, ok, wel ff boodschapjes gedaan natuurlijk en een beetje eten gekookt en een heeeel erg klein beetje opgeruimd… maar ook heerlijk in bad gepoedeld en een lekker middag dutje gedaan (Ueueh zeg maar DUT! J)… Ja, dat had ik echt ff nodig.
Image

Dat komt dus hoofdzakelijk omdat ik niet meer gewend ben om zo ontzettend vroeg op te staan… en aangezien mijn nieuwe baan dat wel van mij vraagt moet ik dus ontzettend wennen aan die klok van 5.45 uur in de ochtend… ik blijf het onmenselijk vinden hoor maar goed, je moet er wat voor over hebben…
Image

Mijn nieuwe baan dus… mens ik geniet elke dag weer… (op dat vroege opstaan na dan, maar dat zal ook wel een keer wennen) Ik ga met plezier heen en ik kom helemaal kapot weer thuis maar wat een geweldig werk!

Ik ben nu zo’n 2 weken aan het werk in de Meermin bij ons in Edam, dat is dus een verzorgingshuis, en ik ga 1 dag in de week naar school… Juutje is dus weer scholier… HAHAHA… Nooit, maar dan ook nooit gedacht dat ik weer eens naar school zou gaan, maar zo zie je maar,… zeg nooit, nooit.
nurse juutje

En ik vind het zelfs LEUK!...
Al is het allemaal nog wel ontzettend wennen want het is een nieuwe leermethode en ik heb zo de indruk dat zelfs de school nog niet helemaal weet wat ze ermee aanmoeten… maakt nie uit… we komen er wel..
Image
 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2

Wie is online?

We hebben 40 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.