logo

Friday 29th of March 2024

Home Weblog 2005 Dinsdag 8 november 2005
Dinsdag 8 november 2005 PDF Afdrukken E-mailadres
Weblog - Weblog 2005
Geschreven door Moetly   
dinsdag 08 november 2005 12:33
Gisteren beetje rare dag gehad. Het was natuurlijk ook een rare dag.
Het was de dag dat mijn zus overleden is,9 jaar geleden alweer, en toch blijft die dag een vreemde dag.Hij was dan ook ruimschoots volgestopt met van alles en nog wat om maar niet na te hoeven denken.
Niet te hoeven denken hoe het 9 jaar geleden was. Natuurlijk gaat er die dag evengoed het nodig door je hoofd en natuurlijk hebben Su en ik het er wel overgehad en natuurlijk belde mijn zwager me, want die heeft ook een rare dag dan.

Gisteren was Su dus lekker een dagje vrij, ja, gewoon vrij hoor nix speciaals. We hebben een beetje uitgeslapen, alhoewel..... niet helemaal.... een beetje maar,... want, Su ging naar beneden om een lekker koppie thee te zetten voor haar moeder en ineens hoorde ik me toch een schreeuw.... MAM!!!!! De hele vijver is LEEG!!! AAARRRRRGGGHHH!!!! Hoe kan dat nou weer? Zou de buurman 's nachts...? Ik dus rennend(wow) naar beneden en jawel hoor, vijver bijna helemaal leeg... arme visjes, snel dus de tuinslang erin gehangen en stromen maar weer met dat water, alsof het nix kost :-S Visjes weer blij. Meteen alle pompen nagekeken en dingen uitgezet, rest keek ik later wel naar (ja, was koud hoor zo in je nachthempie)


Toch lekker koppie thee gemaakt en in bedje opgedronken,... babbel, babbel, babbel met Su en daarna douchen en aankleden.

'S middags om 16:00 uur moest ik naar Zaandam voor een digitale test van de zorgcirkel. Gelukkig kon ik met Su meerijden in de lesauto (dankjewel Jim)en die hebben me afgezet bij het Regio college daar. De test duurde anderhalf uur en over een week of 3 krijg ik de uitslag,.... ben benieuwd.(vergeten foto te laten maken bedacht ik achteraf op het treinstation... dus moeten ze het daar ff zonder picture van mij doen,... stuur er wel een op)

Toen met de trein terug naar Purmerend en daar dus een UUR wachten op de bus. Die verbinding daar is verschrikkelijk slecht. Jan (zoon) nog gebeld of die me kon ophalen maar die was aan het werk, jammer hoor.

Om 19:00 uur zou er nl. iemand komen van Pure and Simple om een demonstratie te geven van allerlei schoonheids-producten op basis van Aloƫ Vera en ik had een stuk of 8 mensen uitgenodigd bij mij thuis. Maar IK was er dus nog niet :-( ze moesten dus nog maar even op Juutje wachten, hebben ze ook gedaan hoor. Toen ik thuis kwam zat het hele huis dus al vol en iedereen had al koffie of thee of iets anders dankzij mijn lieve dochter.
Was een leuke demonstratie en ik kreeg een gratis schoonheidsbehandeling,... was wel nodig na zo'n dag.
Image


Vandaag niet uitgeslapen, slecht geslapen ook, lijkt wel of ik gewoon niet uitrust, ik blijf moe!!

Ik moet dus nog van alles doen vandaag maar heb geen zin(alweer niet? Nee, alweer niet!
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Wie is online?

We hebben 394 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.