logo

Tuesday 21st of May 2019

Home Weblog 2006 Dinsdag 3 januari 2006
Dinsdag 3 januari 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
maandag 02 januari 2006 12:23
Ik geef mezelf vandaag een dagje vrij. Mag eigenlijk niet maar ik ga toch weg daar en ik heb het idee (klopt ook wel ) dat ik betere dingen te doen heb dan mensen een krant aansmeren. Straks zal ik ze opbellen, nu is er toch nog niemand.


Nog een maand en dan ga ik beginnen bij de Zorg Cirkel … spannend allemaal!!!! Geweldig ook, want er zit een opleiding bij die ik, vroeger, gedeeltelijk al heb gedaan.
Natuurlijk zal er een hoop zijn veranderd enzo en natuurlijk wordt het zwaar en ja, ik moet ook meer uren werken, maar daar tegenover staat dat ik dat werk wel leuk vind. Het is ook lekker dicht bij huis dus ik kan het lopende redden.

De opleiding gaat 3 jaar duren en is gedeeltelijk via internet. Zelf heb ik er een erg goed gevoel over, dus moet het lukken!

Een leuk bijkomend voordeel is dat ik dan meteen uit de ‘bijstand’ ben dus meer ga verdienen als wat er nu binnenkomt want dat is echt droevig. Daar kan niemand van rondkomen. Als alle rekeningen zijn betaald(als dus) dan blijft er nix, maar dan ook helemaal nix meer over om van te leven. Sommige rekeningen liggen dus al een tijdje te wachten tot ze betaald worden, tja, ik kan er ook nix an doen en zou het ook graag anders zien. Maar, het wordt dus ook anders… eindelijk gewoon je rekeningen kunnen betalen en dan nog wat over houden ook… WOW! Zal ook wel weer snel gewend zijn maar dat maakt niet uit, als ik eerst maar alle achterstand heb ingehaald en weer wat adem kan halen.
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Wie is online?

We hebben 70 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.