logo

Tuesday 21st of May 2019

Home Weblog 2006 zondag 26 februari 2006
zondag 26 februari 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
zondag 26 februari 2006 12:20
Kreeg vanmiddag op m’n kop dat ik te weinig schrijf op mijn site, dus hier gaat ie dan weer….

i is tired wurk too hard

Net een uurtje of 2 terug uit het Brabantse land… lekker rustig weekend gehad, nix Carnaval, geen gehos, geen drukke muziek en carnavals krakers, geen verkleedpartijen.
Image
En dat was ook precies wat dit vrouwtje nodig had dit weekend… nix moet alles mag… dus veel slapen en heerlijk nixen, hangen, luieren… ZALIG! Ok, ok, wel ff boodschapjes gedaan natuurlijk en een beetje eten gekookt en een heeeel erg klein beetje opgeruimd… maar ook heerlijk in bad gepoedeld en een lekker middag dutje gedaan (Ueueh zeg maar DUT! J)… Ja, dat had ik echt ff nodig.
Image

Dat komt dus hoofdzakelijk omdat ik niet meer gewend ben om zo ontzettend vroeg op te staan… en aangezien mijn nieuwe baan dat wel van mij vraagt moet ik dus ontzettend wennen aan die klok van 5.45 uur in de ochtend… ik blijf het onmenselijk vinden hoor maar goed, je moet er wat voor over hebben…
Image

Mijn nieuwe baan dus… mens ik geniet elke dag weer… (op dat vroege opstaan na dan, maar dat zal ook wel een keer wennen) Ik ga met plezier heen en ik kom helemaal kapot weer thuis maar wat een geweldig werk!

Ik ben nu zo’n 2 weken aan het werk in de Meermin bij ons in Edam, dat is dus een verzorgingshuis, en ik ga 1 dag in de week naar school… Juutje is dus weer scholier… HAHAHA… Nooit, maar dan ook nooit gedacht dat ik weer eens naar school zou gaan, maar zo zie je maar,… zeg nooit, nooit.
nurse juutje

En ik vind het zelfs LEUK!...
Al is het allemaal nog wel ontzettend wennen want het is een nieuwe leermethode en ik heb zo de indruk dat zelfs de school nog niet helemaal weet wat ze ermee aanmoeten… maakt nie uit… we komen er wel..
Image
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Wie is online?

We hebben 69 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.