logo

Tuesday 21st of May 2019

Home Weblog 2006 dinsdag 7 maart 2006
dinsdag 7 maart 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
dinsdag 07 maart 2006 14:02
dinsdag

Vanmorgen wakker geworden met een fikse keelpijn,… da’s nie zo fijn. Gelukkig heb ik vandaag vrij en gister ook want ik had het weekend gewerkt.
Gisteren dus met Su naar Purmerend geweest,.. ze zou alleen KIJKEN en nix KOPEN!...

Ja, ja, nou mooi niet dus… ik ben winkeltje in en winkeltje uit gelopen en aan het einde van de middag was ik moeier dan een hele dag werken op de afdeling…Maakt niet uit hoor het was wel erg gezellig. In de avond nog ffies haar haar geknipt en toen mocht ik gaan zitten… en vandaag had ik dus lekker een dagje helemaal voor mezelf… NOT!


Vandaag dus de godganse dag in huis bezig geweest want iemand moet er toch een keer iets schoonmaken en lappen enzo… IK dus! Maar, alles is weer kraak helder en lekker schoon en fris… nou ja, alles… Ueueh een boel wel… en een beetje niet… het ziet er in ieder geval weer gezellig uit in huis en ik heb een heerlijk schoon bedje….

Na al deze rompslomp heb ik mezelf getrakteerd op een bloemetje… had/heb ik wel verdiend vind ik zelf… een Azalea… want die gaat langer mee dan een bossie tulpen ofzo. J Als ie uitgebloeid is kan ie mooi de tuin in bij de rest van de ooit gekochte Azalea’s. Wonder boven wonder leven die ook nog, ik vraag me af of ze winterhard zijn maar zo te zien hier in ieder geval wel.

Azalea

De sneeuwklokjes bloeien ook weer… zou het dan toch eindelijk eens een keer lente worden?

sneeuwklokjes
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Wie is online?

We hebben 69 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.