logo

Tuesday 21st of May 2019

Home Weblog 2006 donderdag 15 juni 2006
donderdag 15 juni 2006
Weblog - Weblog 2006
Geschreven door Moetly   
donderdag 15 juni 2006 10:55
Vanmorgen vroeg op want ik moest om 9 uur op school zijn en daarvoor nog ff Yvonne ophalen. Eerste wat ik'morgens denk is : “Koffie!!!!” ik naar beneden… stekker erin… huh? Geen lampje? Vreemd,… en de koelkast,… ook niks… de oven,.. ook niks,… HELP!
Ik naar de meterkast, en jawel hoor, stond een dingetje andersom… ik meteen dingetje weer goed willen doen maar dingetje wou niet goed!!! Dingetjes zijn soms eigenwijs, zo ook dit dingetje…

Dan maar eens een voor een alle stekkers eruit halen en eens kijken wat dingetje dan zou doen…Niks dus, dingetje bleef naar beneden en wou echt niet omhoog,… HELP!!!

Ben ik maar gaan bellen met het installatiebureau,… maar ja, die moest ik natuurlijk niet hebben want die gaan alleen over de verwarming dan maar ff internet op om telefoonnummer te zoeken van wat ik nou wel moest hebben. Aangezien ik geen flauw idee had wie hier de elektra nou doet ben ik maar wezen neuzen bij de woningbouwstichting,… en ja hoor, een telefoonnummer,… Ik bellen,… een bandje,… ut zal niet… maar gelukkig gaf degene die het bandje had ingesproken een ander nummer die ik kon bellen in geval van nood. Nou, dit IS nood, dus ik bellen,… aardige, slaperige mevrouw aan de lijn die alles noteerde en vertelde dat ze vandaag langs zouden komen,… Hoe laat? Ja, dat wist ze niet hoor,…HELP!!!
Ik Yvonne gebeld dat ik dus wat later zou komen en of ze dan nog wou meerijden of dat ze een andere oplossing had,… Ze reed wel met haar man mee, als ze dan op de terugweg weer met mij meekon rijden,… tuurlijk kan dat,…Ik hoefde me niet te haasten want we hadden toch die geweldige excursie naar de thuiszorgwinkel en ze zou het wel doorgeven dat ik om een uur of 12 weer op school zou zijn. Mooi, dat was dus geregeld.

Nu dus vinden waar die storing vandaan kwam, want op die mannetjes te wachten had ik nou niet bepaald zin in,… ik op een kaart kijken waar de groepen staan vermeld en het schijnt dat ik ook een berging heb,… WOW!!! In Edam/ Volendam noemen we dat gewoon schuur,… maar ja, het was nog vroeg dus ik had dat niet meteen door. Ik de stekkers in de berging annex schuur eruit gehaald en jawel hoor…. Dingetje wou nu wel luisteren en bleef omhoog,… eigenaardig hoor die dingetjes.

Dus moest ik die mevrouw weer bellen om alles af te zeggen, zo gezegd zo gedaan.

En nu?... Want in de schuur annex berging staat dus de vriezer die de boosdoener was,.. waar laat ik al die spullen? Opeten? Weggooien? HELP!!!

Eerst maar eens koffie… veel koffie, en eerst maar eens douchen en aankleden,… dan de schuur annex berging induiken en tja,… wat kan weg en wat kan ik in het kleine vriezertje proppen?... BRRRR, was nog koud ook,…

Heerlijk hoor zo’n begin van de dag.

Maar goed, heb zoveel mogelijk ellende in dat andere vriezertje kunnen proppen en de rest maar weg geflikkerd,… Tja, je moet wat in zo’n geval hè? Om nou al die bapao’s en bamischijven en frikadellen en meer van dat zooi op het avondmenu te zetten leek me nou ook niet echt geweldig,… want we zijn aan de lijn… dus dan is weg de beste oplossing,… Een geluk bij een ongeluk?


Eerst maar eens ff bijkomen van de kou en dan kalmpjes aan naar school… Wie weet wordt het daar leuker dan hier,…

Ik hou er niet van als dingen het begeven en zeker elektrische dingen,… ik vind dat een beetje eng… zal wel weer blonT gedacht zijn maar daar geef ik niet om…

Bij nader inzien was dat dingetje gelukkig eigenwijs want anders zou je nog meer ellende hebben gehad,…

Conclusie: voortaan mogen alle dingetjes eigenwijs zijn van mij.


Ja, ook de jouwe!!!
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Ververs

Wie is online?

We hebben 71 gasten online

Powered by Colani. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, ftp manager. Valid XHTML and CSS.